Leertherapie en supervisie

Naast behandelingen geef ik ook leertherapie en supervisie aan psychiaters, klinisch psychologen en aan psychotherapeuten die in opleiding zijn.

* Leertherapie

Voor een psychodynamisch (psychoanalytisch) georiënteerde leertherapie in het kader van uw opleiding tot psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

Voorafgaand aan de leertherapie voer ik met u een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we uw verwachtingen van de therapie, geef ik uitleg over mijn werkwijze en maken we praktische afspraken over tijden en betaling. Dit gesprek biedt ook de gelegenheid te ervaren of we tot een constructieve samenwerking kunnen komen. Voordat we met de daadwerkelijke behandeling starten, doe ik met u een indicatiestellingsonderzoek aan de hand van een levensgeschiedenis waarin u die dingen opschrijft waarvan u vindt dat ik ze moet weten om u te kunnen begrijpen.

De kosten voor een leertherapie zijn 90 euro per sessie van 45 minuten. Voor klassieke psychoanalyses hanteer ik een apart tarief. Ik geef leerbehandelingen in het kader van de verschillende P-opleidingen, zoals psychotherapeut en klinisch psycholoog, maar ook aan psychiaters in opleiding en mensen in opleiding bij specialistische psychotherapieverenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse en de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie.

* Supervisie

Ook geef ik supervisie over psychodynamische (psychoanalytische) psychotherapieën die u in het kader van uw opleiding tot psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut uitvoert. Als u hiervoor belangstelling heeft, kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier in deze website. Zowel individuele als groepssupervisie is mogelijk.
 

 • Mijn registraties
  • Supervisor en opleidingsanalyticus van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalyse (NVPA)
  • Supervisor en leertherapeut/leeranalyticus bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP)
  • Supervisor Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Registratie GZ-psycholoog met als specialisatie: klinisch psycholoog
  • Registratie psychotherapeut